Ο πρόεδρος του κόμματος της Ελληνική Λύση Ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη στο elliniko fenomeno gr και στο ραδιόφωνο elliniko fenomeno com και στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

7 Ιουνίου 2024

Ο πρόεδρος του κόμματος της Ελληνική Λύση Ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη στο elliniko fenomeno gr και στο ραδιόφωνο elliniko fenomeno com και στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα.




ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ 1] Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ το 2018, υποσχέθηκε στους Έλληνες και ιδιαίτερα στους Μακεδόνες, πως δεν θα κύρωνε ποτέ την Συμφωνία των Πρεσπών! Είπε πως αυτή η Συμφωνία ήταν μια ντροπή!

 Στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «είπε “ναι” εκεί που έξι Πρωθυπουργοί είπαν “όχι”, δηλαδή στην αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας»! Τον Ιανουάριο του 2019 κραύγαζε, ότι: «Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»! Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγε: «Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Δυστυχώς όμως στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς με τις ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! 

Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 

Συγνώμη για το μακροσκελές της ερωτήσεως, αλλά αφορά την εθνική υπόσταση της Ελλάδος μας!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ως αντιπολίτευση διαβεβαίωνε ότι θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ έπειτα ισχυριζόταν πως θα θέσει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ, όταν έγινε πρωθυπουργός, το υπουργείο εξωτερικών της κυβέρνησης του, χαρακτήρισε την προδοτική αυτή η συμφωνία ως ιστορική και έγινε ο μεγαλύτερος θιασώτης της!

 Έχετε απόλυτο δίκιο που δίνεται σε αυτή την Ιστορικής σημασίας εθνική προδοσία την διάσταση που της αξίζει. Γιατί οι Έλληνες και ειδικά οι Μακεδόνες πρέπει να κατανοήσουν το μέγεθος της. Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη τα Σκόπια έγιναν κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ. 

Ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης που έλεγε ότι θα βάλει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, μετατράπηκε σε λομπίστα των σκοπιανών, εκλιπαρώντας την Βουλγαρία και την Γαλλία να μην θέτουν προσκόμματα στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ! Σήμερα, ισχυρίζεται ότι η επαίσχυντη αυτή η συμφωνία προασπίζει τα εθνικά συμφέροντα και εκλιπαρεί τους Σκοπιανούς να την τηρήσουν!

 Ακόμα και τώρα που το φασιστικό VMRO δίνει την χρυσή ευκαιρία στην Ελλάδα να καταγγείλει την συμφωνία! Για εμάς, η προδοτική αυτή η συμφωνία ούτε διορθώνεται ούτε καλλωπίζεται. Σκίζεται! Και αυτό θα κάνουμε, τόσο σε διπλωματικό επίπεδο όσο όμως και στο πεδίο της φυσικής πίεσης.

 Η Ελλάδα έχει αστείρευτο οπλοστάσιο και δυνατότητες να υποχρέωση τους Σκοπιανούς σε άτακτη υποχώρηση, να επιβάλει αντίμετρα, όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, να πιέσει διπλωματικά όπως έκανε ο Κώστας Καραμανλής στο Βουκουρέστι, προκειμένου το ιερό όνομα της Μακεδονίας να μην χρησιμοποιείται από βέβηλα χείλη. 

 
Με την Ελληνική Λύση εάν τα Σκόπια θέλουν να παραμείνουν στο NATO, να ενταχθούν στην ΕΕ, αλλά κυρίως να έχουν ανοιχτά συνορα Προκειμένου να προμηθεύονται τα απαραίτητα, γιατί μην ξεχνάτε ότι εξαρτώνται απόλυτα από την Ελλάδα, θα πρέπει να δεχτούν να αφαιρέσουν οτιδήποτε σχετίζεται με το Ιερό όνομα της Μακεδονίας, τόσο από το συνταγματικό τους όνομα, όσο και από όλες τις κρατικές, ιδιωτικές, ακόμα και προσωπικές αναφορές. Έχουμε τη δύναμη, έχουμε τον τρόπο να το επιβάλουμε και να ξεπλύνουμε την ιστορική ντροπή η οποία ενσαρκώνεται στην επαίσχυντη συμφωνία. 

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias