Κλοπών και διαρρήξεων έχουμε στο Βογατσικό στον Ιωνος Δραγούμη-και στην ευρύτερη περιοχή του Άργους Ορεστικού. - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

25 Ιανουαρίου 2024

Κλοπών και διαρρήξεων έχουμε στο Βογατσικό στον Ιωνος Δραγούμη-και στην ευρύτερη περιοχή του Άργους Ορεστικού.




ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ 

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του elliniko fenomeno gr και του ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ τέσσερα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια αλλά και σπίτια που η ιδιόκτητες είναι εκτός Βογατσικού και όταν γυρίσουν θα βρουν “Ανοιχτές Πόρτες“ και μεγάλες κλοπές έχουν συμβεί μέχρι αυτήν την περιοχές του δήμου Άργους Ορεστικού, από άγνωστους δράστες. 

 Άγνωστοι δράστες παραβίασαν τέσσερα σπίτια Πόρτες και παράθυρα σε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Βογατσικού και Ιωνος Δραγούμη στο Άργους Ορεστικού άλλα είδη) άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας είδη των ιδιοκτητών. 

Ενώ το βραδύ παρατηρείτε πολλά αυτοκίνητα να κάνουν παρέλαση άγνωστον ατόμων όπως κάτοικοι ενημέρωσαν το elliniko fenomeno gr και του ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... 

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ και ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο και τον Αστυνομικό Διευθυντή καστόρια Νικόλαο Έξαρχο που είναι που είναι εξαίρετος αξιωματικός και μάχιμος οπου στην καστόρια έχει κάνει μεγάλο έργω και από της προηγούμενες υπηρεσιών που προσφέρει. 

 Όλα τα περιστατικά ερευνώνται από τους έμπειρους άντρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, αλλα και Α.Τ. Άργους Ορεστικού η οποία έχει αυξήσει τις περιπολίες και τους ελέγχους της.

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias