Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο. - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

19 Σεπτεμβρίου 2023

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.


Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου.

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο. 

Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο Που βρίσκεται στην περιοχή μπελάς στο Βογατσικό καταγωγής της οικογένειας Των Δραγούμηδων


2 Η πρόταση από τον τότε νομάρχη Καστοριάς Γιώργο Καπαχτσή και ο Αντινομάρχης Καστοριάς Κώστας Λιάντσης αλλά και του δήμαρχου του Ίωνα Δραγούμη Στεργιόπουλου Γεώργιου την περίοδο 28 -7 -2002 Γεωργού Καπαχτσή να γίνει μουσείο του Στέφανου Δραγούμη και Ίων Δραγούμη και Φίλιππο Δραγούμη. 

Η χρηματοδότησης τα 800,000 ΑΠΟ τον τότε νομάρχη Καστοριάς Γιώργο Καπαχτσή και ο Αντινομάρχης Καστοριάς Κώστας Λιάντσης.

Και του επόμενου του δήμαρχου του Ίωνα Δραγούμη  



3 Όπου να γήινη προμελέτη και ειδικά μελάτη για το μουσείο των Δραγούμηδων για το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό στην περιοχή μπελάς. 

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τα 800,000 στον δήμο του Ίωνα Δραγούμη,Ερωτήματα στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias