Ο Κώστας Καραμανλής είναι δυσαρεστημένος για το Μακεδονικό Ζήτημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη .. - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κώστας Καραμανλής είναι δυσαρεστημένος για το Μακεδονικό Ζήτημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ..


Ο Κώστας Καραμανλής είναι δυσαρεστημένο για το Μακεδονικό Ζήτημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον χειρισμό του ζητήματος του Μακεδονικού, Και να βάλει τους σκοπιανούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση… .. 

 Οι σχέσεις Κώστα Καραμανλή και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως γνωστόν, ήταν στον πάγο μετά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στα Ανώγεια. 

 Την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή π. πρωθυπουργού από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας το elliniko fenomeno gr το είχαμε γράψει εδώ και πολύ χρόνο παλιότερα. 

 Η απόσυρση Καραμανλή ήταν μία πράξη που είχε αποφασίσει πολύ καιρό ο πρώην Πρωθυπουργός και, μάλιστα, είχε στείλει τα μηνύματά του προς την ηγεσία. 

 Δεν ήθελε να κουκουλωθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών γι’ αυτό και ο ίδιος αλλά και στελέχη που έχουν εξαιρετική σχέση μαζί του όπως η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχαν ζητήσει πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου και άρση του απορρήτου.

 Η σημερινή ΝΔ έχει γίνει ένα συνοθήλευμα από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι και το ΛΑΟΣ, Γι’ αυτό και αλλάζει τις παραδοσιακές ατζέντες με Δήθεν της προοδευτικές Ένα κόμμα σαν ΝΔ με ιδεολογική σύγχυση και σκοπό την εξουσία και όχι την ιδεολογία που δεν έχει αρχές που είχε Ο «Εθνάρχη» Κωνσταντίνος Καραμανλής. ο Κώστας Καραμανλής δεν μπορεί να είναι στην Βουλή και δίπλα του να κάθονται πρώην υβριστές του από του σημιτικού ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ. 

 Επίσης, η μη αποδοχή από πλευράς Καραμανλή να βοηθήσει με την παρουσία του στην Α Θεσσαλονίκης τη Νέα Δημοκρατία, δείχνει την ολοκληρωτική πλέον εκλογική καταστροφή που έχει υποστεί χωρίς επιστροφή..

 Ο Κώστας Καραμανλής πήρε μεγάλα ποσοστά χωρίς να κάνει κεντρώες προσεγγίσεις και χωρίς να μιλάει με το ΠΑΣΟΚ. Κέρδισε 2 φορές την εξουσία χωρίς μεταγγραφές από άλλα κόμματα και είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της ΝΔ. 

 Ποτέ δεν συμβιβάστηκε με προοδευτικές ατζέντες, προχώρησε σε συμμαχίες με Ρωσία, αντιτάχθηκε στον αμερικανικό παράγοντα γι’ αυτό και παρακολουθήθηκε από πράκτορες, λοιδορήθηκε από την εγχώρια Διαπλοκή και εν τέλει έπεσε από την κυβέρνηση Παπανδρέου που μας έφερε στο ΔΝΤ και ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 

 Ο Κώστας Καραμανλής ΚΑΙ ΤΑ τεράστια και άλυτα πρόβλημα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μακεδονία και στην Θράκη και ειδικά στην Μακεδονία όπου η ΝΔ κατρακύλα ήμερα με τη ήμερα και οι ψηφοφορεί να πηγαίνουν προς τα ακροδεξιά κόμματα με τα την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή και Πρ. πρωθυπουργού από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας..

 Ο Κόσμος της Θεσσαλονίκης γρύζει την πλατύ στην Νέα Δημοκρατία που στηρίζαν για Πολλές Δεκαετίες, με την αποχώρηση του Τε. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ΟΛΑ αλλάζουν…

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias