B.Ορμπάν Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση, Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια, - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

15 Ιανουαρίου 2020

B.Ορμπάν Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση, Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια,


B.Ορμπάν Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση, Στην Ελλάδα

αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια,

 B.Ορμπάν Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση, Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια,

Μέτρα που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα – B.Ορμπάν: Φοροαπαλλαγή για τις πολύτεκνες οικογένειες

Μέτρα που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς έχει εγκαταλειφθεί πλήρως ο Έλληνας πολύτεκνος όπως και συνολικά η ελληνική οικογένεια εξήγγειλε στην Ουγγαρία ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.


Χωρίς η Ουγγαρία, ακόμη, να αντιμετωπίζει την δημογραφική εξαφάνιση της Ελλάδας με μέσο όρο γεννήσεων 1,38 ανά μητέρα, εξήγγειλε τα αυτονόητα μέτρα που είναι αναγκαία για την επιβίωση κάθε λαού.

Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια, διάφοροι ζητούν να έχουν δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες.

Είναι τόσο χαοτική η διαφορά, ανάμεσα στη σημερινή Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του με θέμα την «κατάσταση του έθνους» ο Ορμπάν, που είναι γνωστός για την πολιτική του κατά της παράνομης μετανάστευσης , δήλωσε πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησής του αποσκοπούν να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να γεννούν περισσότερα παιδιά και έτσι να σταματήσει η υπογεννητικότητα στη χώρα.

Μεταξύ των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο Ορμπάν περιλαμβάνεται η απαλλαγή του φόρου εισοδήματος για όλη την διάρκεια της ζωής των γυναικών που φέρνουν στον κόσμο τέσσερα ή περισσότερα παιδιά.

Επίσης, θα χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους 2.5 εκατ. φιορίνια (7.786 ευρώ) για την αγορά οχήματος επτά θέσεων σε οικογένειες με τρία ή παραπάνω παιδιά.
Αλλά και οι γυναίκες που είναι κάτω των 40 ετών και παντρεύονται για πρώτη φορά θα λαμβάνουν χρηματικό επίδομα ύψους 10 εκατ. φιορίνια (31.140 ευρώ).

 http://www.elliniko-fenomeno.gr/2020/01/b-%ce%bf%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b3%cf%81/

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias