Ακόμα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν συντριπτικά πλήγματα στις τουρκικές Δυνάμεις - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

9 Δεκεμβρίου 2019

Ακόμα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν συντριπτικά πλήγματα στις τουρκικές Δυνάμεις



 Ακόμα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν συντριπτικά πλήγματα στις τουρκικές

Το ΥΠΕΘΑ «σε μια κυβέρνηση πάντα υπάρχουν και τα γεράκια που υιοθετούν και πιο επιθετική

Ακόμα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν συντριπτικά πλήγματα στις τουρκικές αλλά αυτό σε λίγα χρόνια δεν θα είναι δυνατόν.


Eν πάση περιπτώσει τα «γεράκια» καταλαβαίνουν και το αυτονόητο.

Η αρπαγή υφαλοκρηπίδας με την συμφωνία Λιβύης (του αναγνωρισμένου «μισού») – Τουρκίας είναι σαν αρπαγή εθνικού εδάφους και αυτό αποτελεί αιτία πολέμου

Ο υπουργός Άμυνας στάθηκε ακόμα στο ότι «είναι η ώρα να αναβαθμίσουμε τα οπλικά μας συστήματα» παρατηρώντας ότι «η ευημερία και η κοινωνική ειρήνη περνάει από την ασφάλεια».

Σύμφωνα με τον ίδιο «πρώτη και κύρια παρέμβαση είναι η αναβάθμιση των F-16 αλλά έχουμε στο νου μας και τις ανάγκες του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων».

«Η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης πάσχει. Είναι δήλωση προθέσεων των δύο πλευρών προκειμένου να οριοθετηθούν οι θαλασσιές ζώνες τους αλλά δεν νομίζω να κυρωθεί από την λιβυκή βουλή»

«Θα εκπονήσουμε σχέδιο για τον Έβρο. Ο στόχος είναι κατ αρχήν να ελεγχθεί ο Έβρος γιατί τα χερσαία σύνορα είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν από τα θαλάσσια.

Τι χρειάζεται γι αυτό; Χρειάζεται περισσότερος στρατός και αστυνομία στα σύνορα, χρειάζονται καλύτερα μέσα επιτήρησης ήδη έχουν υποβληθεί προτάσεις για αγορά εξοπλισμού
χρειάζονται και άλλα αποτρεπτικά μέσα όπως φράχτες, μέσα περιπολίας, ελικόπτερα, πλωτά μέσα, χρειάζονται και κλειστοί χώρο όπου θα μεταφέρονται όσοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα».
η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει από κανέναν τίποτα

Όλοι αυτοί υποστηρίζουν την Τουρκία γιατί έχουν περισσότερα συμφέροντα να είναι κοντά στην Τουρκία.

Εμείς, από την άλλη μεριά, σαν κράτος πρέπει να κάνουμε και κάποιες κινήσεις, τώρα αρχίζουν να τίθενται διάφορα θέματα όπως η υπογραφή της ΑΟΖ με την Αίγυπτο, η υπογραφή της ΑΟΖ με την Ιταλία, αύξηση της αιγιαλίτιδας στα 12 μίλια. Πρέπει να είμαστε ισχυροί από πλευράς εθνικής άμυνας.

 http://www.elliniko-fenomeno.gr/2019/12/%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc/

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias