ΠΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ; - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

7 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ;

Συμμαχία Μητσοτάκη – Τσίπρα προ του “κινδύνου” Κώστα Καραμανλή;
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr
Ο Πρωθυπουργός της Πατρίδας μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χαθεί μέσα στην εθνομηδενιστική αντίληψη και τακτική, του “πρώτη φορά αριστερά” Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα του “μεταναστευτικού”!

Όπως φαίνεται κληρονόμησε τα παραπάνω από τον πρώην Πρωθυπουργό και όπως διαπιστώνουμε ήδη “μολύνθηκε” από αυτές τις αγιάτρευτες παθογένειες! Επιδεικνύει ο Πρωθυπουργός ξεροκεφαλιά και δεν ακούει τις απανωτές και αλυσιδωτές αντιδράσεις που δημιουργούνται στη ΝΔ σε πολύ υψηλό επίπεδο στελεχών!


Αφού συνεχίζει την άφρονα πολιτική του στο εθνικό – πλέον – ζήτημα της αθρόας παράνομης εισόδου αλλοδαπών – στο σύνολό τους Μουσουλμάνοι – που ζημιώνει την Πατρίδα και εξυπηρετεί μόνο τα στρατηγικά σχέδια της Καγκελαρίας της Γερμανίας!

Το έγραψα πρόσφατα, θα το ξαναγράψω για άλλη μια φορά! Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ, ο οποίος διακρίνεται για τη νηφαλιότητά του, για την ώριμη σκέψη του, εξ ου και χαρακτηρίζεται ως ο “σοφός” της παράταξης, του το “φώναξε” όσο πιο κόσμια μπορούσε:

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικό/προσφυγικό θα γίνουν οι Πρέσπες της ΝΔ»!

Δεν θα ρωτήσω λοιπόν, αν άκουσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά θα πω, πως είναι υποχρεωμένος να ακούσει τον Νικήτα Κακλαμάνη και να πάρει γενναίες αποφάσεις για το “μεταναστευτικό” και όχι ημίμετρα, τα οποία τον υποχρεώνουν να παίρνει οι μυστικοσύμβουλοί του, διογκώνοντας το πρόβλημα και όχι περιορίζοντάς το!

 http://www.elliniko-fenomeno.gr/2019/12/%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf/

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias