ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΕΟ 1922 - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

11 Δεκεμβρίου 2019

ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΕΟ 1922




ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΕΟ 1922

 Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Δυο πρώην Πρωθυπουργοί της χώρας μας, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς “κατήγγειλαν” τον νυν Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στους πολιτικούς χειρισμούς του στο ζήτημα του “μεταναστευτικού”! 

Της άτολμης πολιτικής του στο ζήτημα της αθρόας και ανεξέλεγκτης εισόδου παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα, από τα Μικρασιατικά παράλια και από τον Έβρο! Που αντί το οξύτατο αυτό εθνικό θέμα, αντί να περιορίζεται, αυξάνει με γοργούς ρυθμούς και καθίσταται πλέον “μη διαχειρίσιμο”, όπως άλλωστε παραδέχτηκε δημόσια ο Υπουργός Προστασίας του 

Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!


Ωστόσο, κατά το παρελθόν, πολλές φορές έγραψα – σύμφωνα με τις ακριβέστατες πηγές μου – πως μεταξύ των χιλιάδων παράνομων μεταναστών που συρρέουν στην Πατρίδα, βρίσκονται και τζιχαντιστές, πράκτορες της ΜΙΤ και διάφορα άλλα επικίνδυνα – κακοποιά στοιχεία του Τούρκου

Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν!

Τελευταία, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο ΥΕΘΑ Νίκος

Παναγιωτόπουλος, είπαν πως η κατάσταση είναι δραματική και ενδεχομένως να εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος και τζιχαντιστές! Μια ομολογία τραγική, εξωφρενική, επικίνδυνη, που εμφανίζει την ανεπάρκεια και αυτής της κυβέρνησης να προστατέψει τα πάτρια εδάφη και τον ελληνικό λαό!

Τουρκία και Πακιστάν είναι αδέλφια δίδυμα και από κοντά οι Σομαλοί…
Επίσης, πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν έγραψα, παρουσιάζοντας πολλές πληροφορίες της κακής κατάστασης που βιώνουν τα Δωδεκάνησα και τα νησιά μας του ΒΑ Αιγαίου, από την αθρόα και ανεξέλεγκτη αυτή παράνομη μετανάστευση!

Μεταφέροντας ακριβέστατες πληροφορίες από στρατιωτικές και διπλωματικές πηγές μου, που γνωρίζουν άριστα τα εκεί τεκταινόμενα!

Έτσι σήμερα θα σας μεταφέρω νέες πληροφορίες, από έναν άνθρωπο που καθημερινώς πασχίζει για την ακεραιότητα των νησιών μας και βεβαίως του οποίου ξεχειλίζει η φιλοπατρία του!
Ενδεχομένως οι Υπηρεσίες μας να γνωρίζουν, όλα τα παρακάτω που μου εκμυστηρεύεται σήμερα η πηγή μου! Θα ήταν ευχής έργον! Εάν όμως δεν γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να ανησυχούμε;

«Από τα έτη 2011-2014 οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εκπαίδευαν Πακιστανούς, Αφγανούς και Μπαγκλαντεσιανούς καταδρομείς (σ.σ. είναι τυχαία η αναφορά σε αυτά τα κράτη του Αντώνη Σαμαρά στο πρόσφατο Συνέδριο της ΝΔ;) σε κέντρο εκπαιδεύσεως ορεινού αγώνα της πόλεως Egirdir, στην τουρκική περιοχή της Επαρχίας Isparta!

Από το 2014 και μετά άρχισαν εντατικές συνεκπαιδεύσεις μεταξύ της πακιστανικής και τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, καθώς και μεταξύ των ειδικών δυνάμεων των δυο χωρών, πέραν της γνωστής τους συνεργασίας στον τομέα ανταλλαγής πληροφοριών και πυρηνικής τεχνολογίας!

Την τελευταία τριετία (2017-2019) κατά την οποία λειτουργεί και η μεγάλη τουρκική στρατιωτική βάση στη Σομαλία, όπου βρίσκονται οι μεγαλύτερες υπερπόντιες εγκαταστάσεις της Τουρκίας (στην παραθαλάσσια περιοχή Jaziira, δυνάμεως 3 – 4 χιλιάδων Τούρκων, ), άρχισαν και οι συνεκπαιδεύσεις τουρκικού και σομαλικού στρατού σε αποβατικές ασκήσεις!

 http://www.elliniko-fenomeno.gr/2019/12/%cf%83%cf%86%ce%b9%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf/

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias