Samsung Galaxy Note10+: Ένας μήνας παρέα με το κορυφαίο smartphone της εταιρείας - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

2 Νοεμβρίου 2019

Samsung Galaxy Note10+: Ένας μήνας παρέα με το κορυφαίο smartphone της εταιρείας

Samsung Galaxy Note10+


Η διαδικασία των reviews είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για εμάς που ασχολούμαστε καθημερινά με το σπορ της τεχνολογίας, είτε από το μετερίζι της ενημέρωσης, είτε λόγω επαγγέλματος.

Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με συσκευές της premium κατηγορίας, για τις οποίες διαβάζουμε φήμες και διαρροές πολλές εβδομάδες προτού καν παρουσιαστούν επίσημα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δούμε αν άξιζε πραγματικά όλος αυτός ο θόρυβος, αν οι εταιρείες δικαιώνουν τις υψηλές προσδοκίες που δημιουργούν και αν δικαιολογείται το κόστος τους.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, προκύπτει και η μεγάλη ευθύνη που έχει να κάνει με την πραγματική δοκιμή μιας συσκευής και όχι απλά με μια πιο εκτενή παρουσίαση από αυτή που παρέχει πρακτικά η οποιαδήποτε εταιρεία για το εκάστοτε προϊόν της. Γι’ αυτό, λοιπόν, κρίνουμε απαραίτητο να έχουμε στα χέρια μας για αρκετό καιρό τις ακριβές, premium συσκευές με σκοπό να τις δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες της καθημερινότητάς μας.

Όλος αυτός ο κουραστικός πρόλογος έγινε για να παραθέσουμε τις εντυπώσεις μας σχετικά με το Samsung Galaxy Note10+, το οποίο μας παραχώρησε η COSMOTE για κάτι παραπάνω από έναν μήνα. Προσωπικά, το χρησιμοποίησα ως βασική συσκευή για το μεγαλύτερο διάστημα αυτής της δοκιμής, αλλά χρησιμοποιώ πληθυντικό επειδή αποτέλεσε το κύριο εργαλείο της ομάδας του techgear.gr για την κάλυψη της έκθεσης IFA 2019 τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βερολίνο, όπου και παραμείναμε για 8 ημέρες. Επομένως, έχουμε πλήρη εικόνα της συσκευής τόσο σε προσωπική χρήση, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει σε πολλούς τομείς.

Με το Samsung Galaxy Note10+ μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet πολύ γρήγορα μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα. Μάλιστα το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως «Το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest Awards του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias