Σκευωρία Novartis: Εξώδικο Τουλουπάκη στην Καθημερινή - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

4 Νοεμβρίου 2019

Σκευωρία Novartis: Εξώδικο Τουλουπάκη στην Καθημερινή

Σκευωρία Novartis

Τι υποστηρίζει η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς για τους προστατευόμενους μάρτυρες - Χαρακτηρίζει «συκοφαντικό» το δημοσίευμα

Με εξώδικο απάντησε η επικεφαλής κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην έρευνα για τη Novartis.

Η κυρία Τουλουπάκη παραθέτει μάλιστα και τη δική της επιχειρηματολογία και υποστηρίζει πως δεν επηρεάζει την ουσία της έρευνάς της η εξέταση των προστατευομένων μαρτύρων στην Αμερική.

Ακόμη χαρακτηρίζει το δημοσίευμα της «Καθημερινής» «συκοφαντικό» του οποίου, όπως λέει, έλαβε γνώση «με μέγιστη αγανάκτηση και ιδιαίτερη ανησυχία».

Μεταξύ άλλων στο εξώδικό της η εισαγγελέας αναφέρει τα εξής:

«Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου είναι απολύτως ανακριβές και παραπλανητικό, καθόλα ανεπέρειστο, πρόχειρο και συκοφαντικό, ενώ αποκλειστικός και μόνος σκοπός του είναι η παραπληροφόρηση και ο αποπροσανατολισμός του κοινού, η συσκότιση των ερευνών και η θέση προσκομμάτων στο έργο της Εισαγγελίας Διαφθοράς, με ταυτόχρονη επιδίωξη την τρώση της τιμής και της υπόληψής μου ως Δικαστικής λειτουργού, όπως και του φρονήματος και του σθένους των Εισαγγελέων, που διενεργούμε τις έρευνες.

Επί του ανωτέρω συκοφαντικού δημοσιεύματος, το οποίο δεν δύναμαι με ασφάλεια να γνωρίζω το βαθμό αναδημοσίευσης και ανάρτησής του σε πλήθος άλλων ιστοσελίδων, επάγομαι τα κάτωθι. Ειδικότερα:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias