Τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα με την κάλυψη των προσφύγων - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

4 Νοεμβρίου 2019

Τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα με την κάλυψη των προσφύγων

Τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ελληνικές για αρχές για την πιθανότητα να περάσουν
Ευρώπη μέσω της χώρας μας Τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν απελευθερωθεί από τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία.


Σύμφωνα με πληροφορίες elliniko fenomeno gr fenomeno news στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα


 ΕΛ.ΑΣ και στην ΕΥΠ Interpol, Europol και Frontex είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά στα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας και κάνουν διπλούς και τριπλούς ελέγχους.
διαίτερη βάση δίνουν και στα κινητά τηλέφωνα.facebook και instagram Εάν οι αρχές δουν ανθρώπους με κινητά τελευταίας τεχνολογίας καταλαβαίνουν πως δεν πρόκειται για πρόσφυγες ή μετανάστες.


 παραπάνω αρχές αναζητούν άτομα τα οποία έχουν τατουάζ την αραβική φράση που υπάρχει και στις σημαίες των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Επιπλέον, αναζητούν και εντοπίζουν άτομα τα οποία έχουν ουλές από τραύματα, καθώς ξέρουν ότι οι περισσότεροι έχουν τραυματιστεί από τις μάχες στη

Συρία πολύ τζιχαντιστες από Αλβανία και Κόσοβο τροφοδοτούσαν ISIS
τα μεγάλα χρηματικά ποσά που ενδέχεται να κουβαλούν πάνω τους οι περισσότεροι από αυτούς είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό

Πάνω από 800 τζιχαντιστές.ο χερσαίος διάδρομος των Βαλκάνιων τζιχαντιστών στο «πηγαινέλα» τους στα μέτωπα

Ομως οι διώξεις δεν πτοούν τους ιεροκήρυκες του θρησκευτικού φανατισμού που πολλαπλασιάζονται θέτοντας υπό τον έλεγχό τους ολοένα περισσότερα τεμένη, ενισχύοντας τα δίκτυα προσηλυτισμού και στρατολόγησης.

Μελέτη που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Πρίστινα έδειξε ότι, κατ’ αναλογία πληθυσμού, η Αλβανία και το Κόσοβο είναι οι χώρες που στέλνουν τους περισσότερους τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ.

Μόνο από το Κόσοβο, πολεμούν στη Μ. Ανατολή πάνω από 800 τζιχαντιστές. Στην έρευνα αποκαλύπτεται η ύπαρξη δικτύου στρατολόγων ιμάμηδων με έδρα το Τέτοβο της FYROM.

Οι φανατικοί ιεροδιδάσκαλοι φτάνουν εκεί όπου πληθυσμιακά η υπεροχή του αλβανικού στοιχείου είναι συντριπτική, από την Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Πακιστάν, Κατάρ κ.ά., και από εκεί διαχέονται σε Κόσοβο, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Βουλγαρία.

Αυτοί προχωρούν στη στρατολόγηση νέων για τζιχάντ, φροντίζουν για τη μετάβασή τους στα πολεμικά μέτωπα και αναλαμβάνουν την προστασία των οικογενειών τους που μένουν πίσω.


Τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα με την κάλυψη των προσφύγων

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias