ΝΔ κατά Τσίπρα: Τα πράγματα αλλάζουν πλέον στην αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

18 Νοεμβρίου 2019

ΝΔ κατά Τσίπρα: Τα πράγματα αλλάζουν πλέον στην αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ

Νέος κύκλος αντιπαραθέσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αντιδράσεις που προξένησε η παρουσία του στο μπλοκ του κόμματος ως επικεφαλής, με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Δευτέραςέκανε λόγο για την «πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση». Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ΝΔ απάντησε στον πρώην πρωθυπουργό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι καθώς η πορεία έληξε για πρώτη φορά ειρηνικά, δίχως να δημιουργηθούν επεισόδια.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ταυτόχρονα οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα απέδωσαν καρπούς, αφού η χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο ήταν από τις πιο ήρεμες των τελευταίων ετών, με την πρωτεύουσα την αμέσως επόμενη ημέρα να έχει επιστρέψει πλήρως στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η κυβέρνηση, μάλιστα, δηλώνει ικανοποιημένη από τον χειρισμό του θέματος εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. Στελέχη της ΝΔ σημείωναν, επίσης, πως η εμφάνιση Τσίπρα και στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης στην πορεία για το Πολυτεχνείο, καθώς και οι φωνές κατά της επιβολής της τάξης, μόνο ζημιά θα προκαλέσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού ταυτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με όσους επιθυμούν την αναταραχή, την πρόκληση επεισοδίων και το μπάχαλο στα Εξάρχεια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias