Πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου στο ΥΤΟΝ, O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση, Ο Νίκος Βέρτης - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

20 Νοεμβρίου 2019

Πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου στο ΥΤΟΝ, O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση, Ο Νίκος Βέρτης

Πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου στο ΥΤΟΝ, O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση, Ο Νίκος Βέρτης

 Στην οδό Πέτρου Ράλλη και στο κέντρο της Αθήνας ΎΤΟΝ! ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του σύντομα, ο πιο λαμπερός προορισμός στην Αθήνα.

 Το νέο νυχτερινό κέντρο έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

 ο Νίκος Βέρτης θα εγκαινιάσει την πίστα του. Και όταν ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της νύχτας αναλαμβάνουν ένα τέτοιο μεγάλο στοίχημα τα αποτελέσματα είναι βέβαια.

Η επιτυχία εγγυημένη για το νέο στέκι της Αθήνας, που έχει επενδύσει σε έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες για να αναδειχθεί το νούμερο ένα νυχτερινό κέντρο στην πόλη.

Η επιλογή των ιθυνόντων δύσκολη, μιας και πολλά είναι τα μεγάλα και αγαπημένα ονόματα, όμως ο

Νίκος Βέρτης αποτελεί μια βέβαιη και εγγυημένη επιτυχία.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε και ιδίοις όμμασι τη νέα αυτή συνεργασία που θα κερδίσει μεγάλο έδαφος στη διασκέδαση της Αθήνας προσθέτοντας έναν ακόμα δυνατό προορισμό
διασκέδασης στην πόλη. Νίκος Βέρτης ΎΤΟΝ! θα είναι ένα δίδυμο που θα πρωταγωνιστήσει τόσο στην Οδό Πέτρου Ράλλη, όσο και στη λοιπή Αθήνα.

Με γοργούς ρυθμούς το νέο αυτό νυχτερινό κέντρο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση της πόλης.

Νίκος Βέρτης θα μπουν πολύ δυναμικά στο χάρτη της διασκέδασης και όπως όλα δείχνουν θα είναι μία συνεργασία που έρχεται για να μείνει μιας και το κέντρο δημιουργήθηκε με προδιαγραφές κατάλληλες για να φιλοξενήσει το πρόγραμμα του καλλιτέχνη.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε το απόλυτο δίδυμο της διασκέδασης που έρχεται να αναστατώσει για τα καλά την πόλη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες και για την ανακοίνωση της στιγμής που θα δούμε για πρώτη φορά τον αγαπημένο καλλιτέχνη να εγκαινιάζει τη νέα αυτή πίστα άλλα 4 σουίτες που θα έχει «και του πουλιού το γάλα».

Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά, στο φαντασμαγορικό ΥΤOΝ

Την επιμέλεια και το «στήσιμο» της παραγωγής με τα τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υπογράφουν οι εταιρίες Theama και Entertainment productions.

ΥΤΟΝ the music show κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις και αυτή τη σεζόν με τον Νίκο Βέρτη.

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 – 2103453139
 
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News ( διανέμεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα) και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στην διασκέδαση Αθηνάς και Θεσσαλονίκης.

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias