Φεύγει για τη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

21 Οκτωβρίου 2019

Φεύγει για τη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ

Παναγιώτης - Ραφαήλ

Συνάντηση με τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, Γιώργο Γλωσσιώτη, είχε ο Βασίλης Κικίλιας - Στην τελική ευθεία το ταξίδι του μικρού στη Βοστώνη για τη θεραπεία του

Ελάχιστες διαδικαστικές λεπτομέρειες μένουν μόνο, για να φύγει για τη Βοστώνη των ΗΠΑ ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί επιτρέπει να ξεκινήσει το ταξίδι του ο μικρός.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε με τον πατέρα του μικρού, το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10/2019) και τον ενημέρωσε για το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών που ανέλαβε το Υπουργείο, για να βρεθεί λύση.

Ο Γιώργος Γλωσσιώτης σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση ευχαρίστησε τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό για την έμπρακτη συμπαράσταση, καθώς «το πρόβλημα του παιδιού μου έγινε και δικό τους πρόβλημα». Επίσης, ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό οι οποίοι «ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν λύση» και πρόσθεσε πως κατανοεί την απόφαση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου. «Η ευθύνη είναι 100% δική μας» σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias