EMUI 10 Beta: Τι φέρνει στα Huawei smartphones το νέο περιβάλλον χρήσης - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

19 Οκτωβρίου 2019

EMUI 10 Beta: Τι φέρνει στα Huawei smartphones το νέο περιβάλλον χρήσης

EMUI 10 Beta

Ζούμε στην εποχή της κυριαρχίας των smartphones στην καθημερινότητά μας: νέα τεχνικά χαρακτηριστικά σε κάθε μοντέλο, άπειρες εφαρμογές για κάθε γούστο, πανέμορφος σχεδιασμός και μεγάλη ποικιλία συσκευών σε κάθε χρώμα για να ταιριάζουν στο στυλ, τη διάθεσή και τις ανάγκες μας.

Έχοντας εξελίξει όλα τα παραπάνω στο υψηλότερο επίπεδο και θέτοντας μάλιστα νέα στάνταρ στην αγορά, η Huawei αντιλήφθηκε γρήγορα ότι ο χρήστης ενός smartphone αναζητά, εκτός από τα καλύτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, την απόλυτη εμπειρία χρήσης, εκείνη που θα του προσφέρει ικανοποίηση από την συσκευή του ακόμα και στις πιο μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες.

Υιοθετώντας τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, η Huawei εξελίσσει συνεχώς το περιβάλλον εργασίας στα smartphones της και η τελευταία του εξέλιξη, το EMUI10, έρχεται ακριβώς για να προσφέρει μία επαναστατική, τεχνολογική εμπειρία για τον χρήστη που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Ξεχωρίζοντας για τον σύγχρονο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική του, το EMUI10, έρχεται για να βελτιώσει σημαντικά τη συνολική ποιότητα χρήσης που αποκομίζει ο καταναλωτής από ένα smartphone μέσα στην καθημερινότητά του.

Έχοντας, λοιπόν, πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή, η Huawei έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς, όσον αφορά τον αριθμό των αναβαθμισμένων συσκευών σε EMUI10, την ταχύτητα αναβάθμισης και τον κύκλο ζωής των αναβαθμισμένων συσκευών.

Το EMUI10 συμπεριλαμβάνει περισσότερες ενημερώσεις, είναι συμβατό με περισσότερες από 30 συσκευές και θα προσφέρει άριστη εμπειρία Τεχνητής Νοημοσύνης σε πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τα P30 και P30 Pro πρόκειται να είναι οι πρώτες συσκευές οι οποίες θα αναβαθμιστούν σε EMUI10, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα HUAWEI Mate 20, HONOR 20 και HONOR V20.

Το EMUI10 προσφέρει νέα διεπαφή χρήστη (User Interface ή UI) στους καταναλωτές. Δοκιμαστικά beta tests έχουν ξεκινήσει σε πάνω από 30 χώρες, αποκλειστικά σε συσκευές Huawei.


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias