Γιατί εγκατέλειψε τον Αδωνι ο Κ. Μητσοτάκης; - Κίνηση Πολιτών Καστοριάς

Breaking

Home Top Ad

Ραγκουτσαρια Καστοριάς

Post Top Ad

Contact Radio Kastoria

26 Οκτωβρίου 2019

Γιατί εγκατέλειψε τον Αδωνι ο Κ. Μητσοτάκης;

Αδωνι Μητσοτάκης

Ως ένδειξη δυσαρέσκειας ερμηνεύεται η απουσία του πρωθυπουργού από την Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ● Πιθανή αιτία η στάση του αντιπροέδρου στο σκάνδαλο της Novartis.

Εντονα ερωτήματα εξακολουθεί να προκαλεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να απουσιάσει από τη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, εγκαταλείποντας τον αρμόδιο υπουργό του Αδωνι Γεωργιάδη.

Τα ερωτήματα αυτά πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι επρόκειτο για το κορυφαίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, θέτει το ζήτημα της ανάπτυξης ως τον νούμερο ένα στόχο της, και ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην είναι εκεί για να το υπερασπιστεί και απλώς περιορίστηκε να το κάνει μέσω τουίτερ, ενώ μπήκε στην Ολομέλεια μόνο για να ψηφίσει.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη απαντούσαν ότι ο πρωθυπουργός «δεν θα είναι σε κάθε νομοσχέδιο, ούτε είχε πει ποτέ ότι θα πάει. Θα πηγαίνει όταν κρίνει». Αλλά το γεγονός ότι δεν δίδεται μια πειστική απάντηση από το μέγαρο Μαξίμου, ενισχύει την άποψη στελεχών του κόμματος που μιλούν για μήνυμα δυσαρέσκειας απέναντι στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post Bottom Ad

ragoutsaria kastorias